Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Örebro

Om du känner att du behöver hjälp med begravningen, så finns vi här till ditt förfogande. Vi kan hjälpa till med allt det du inte klarar själv – det praktiska såväl som arvskifte och annan juridik. Det är dock alltid ni anhöriga som bestämmer – vi gör ingenting utan ert godkännande.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Örebro.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Hos Begravningsbyrån i Örebro får du hjälp att planera en kyrklig begravning eller en ceremoni enligt andra religioner och seder. För den som själv vill bestämma över ceremonin ordnar vi gärna en borgerlig begravning. Alla, oavsett religionstillhörighet, kan välja att ha en borgerlig begravning.

Familjejuridik

De vanligaste uppgifterna när någon gått bort handlar om upprättande av dödsbo, arvskiften och genomgång av testamenten. Vill du ha hjälp med det juridiska har vi välutbildade jurister som kan hjälpa er.

Minnesstund

Det är många som väljer att hålla en minnesstund efter begravningsceremonin. Här kan man samlas över lättare förtäring och minnas den avlidne tillsammans. Det är också ett bra tillfälle att träffa släktingar man sällan ser annars.

Övriga tjänster

Det är mycket annat som måste ordnas i samband med en begravning. Våra tjänster inkluderar även bland annat transporter, kistläggning, blomsterarrangemang, råd vid val av kista, gravsten och begravningsplats.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Örebro.

Det finns många vackra kyrkor i Örebro – Ett par exempel är ståtliga Olaus Petri kyrka och charmiga Almby kyrka. Här nedan ser du några fler exempel på kyrkor, kapell och begravningsplatser i Örebro.

Kyrkor i Örebro

Adolfsbergs kyrka, Axbergs kyrka, Brevens kyrka, Ervalla kyrka, Ekers kyrka, Glanshammars kyrka, S:t Nicolai kyrka, S:t Mikaels kyrka, Sörbykyrkan, Längbro kyrka, Hovsta kyrka, Gräve kyrka och Mosjö kyrka m.fl.

Begravningskapell i Örebro

Befrielsens kapell, Hoppets kapell, Lilla kapellet, Mäster Olofs kapell, Längbro gravkapell, Den gode herdens kapell och Sollidens kapell.

Begravningsplatser i Örebro

Almby kyrkogård, Axbergs kyrkogård, Ekers kyrkogård, Hovsta kyrkogård, Ervalla kyrkogård, Kils kyrkogård, Längbro kyrkogård, Mosjö kyrkogård, Nikolai kyrkogård, Norra kyrkogården, Olaus Petri kyrkogård och Täby kyrkogård.

Author photo
Anders
Skribent
Anders har många års erfarenhet av att arbeta som journalist och skribent. Numera är han bland annat ansvarig för löpande förvaltning av denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.